phone
(+30) 210 3250067
Ελληνικά
English
rss Travel consultants Adventure Follow us on Twitter

ΡΩΜΗ (Πρωτοχρονιά-5 ημέρες)

29/12-02/01/2019

ΡΩΜΗ - ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
 
(5 ημέρες/4 νύχτες)

σας ενδιαφέρει;
fairways

Πράγα (Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά)

Κάρλοβι Βάρι

4, 5 ημέρες

 

σας ενδιαφέρει;
fairways

Παρίσι (Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά)

Πανοραμική Ξενάγηση στα Κυριότερα Αξιοθέατα του Παρισιού – Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με Ξενάγηση -  Βόλτα & Ξενάγηση στη Μονμάρτη – Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου – Κήποι Κεραμικού - Επίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων - Ολοήμερη Εκδρομή στη Ντίσνευλαντ – Ξενάγηση Εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών

5 & 6 ημέρες

σας ενδιαφέρει;
fairways

Λονδίνο (Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά)

Ξενάγηση Πόλης - Βρετανικό Μουσείο - Εκδρομή στο Γουίνζορ - Κρουαζιέρα με Ξενάγηση στον Τάμεση μέχρι το Γκρήνουιτς

4, 5 & 6 ημέρες

σας ενδιαφέρει;
fairways

Νορβηγία (Πρωτοχρονιά)

27/12-03/1

Όσλο - Τρόμσο - Άλπεις - Λοφότεν - Σβόλβαερ – Μπόντο
 
(8 ημέρες/7 νύχτες)

σας ενδιαφέρει;
fairways

Disneyland και Παρίσι (Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά)

Πανοραμική ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού – Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου – Κήποι Κεραμικού –  Ξενάγηση στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών – Επίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων – Διαμονή στη Ντίσνευλαντ – Εκπτωτικά Κουπόνια για τα Πολυκαταστήματα GalleriesLafayette

 Όλες οι Ξεναγήσεις γίνονται με   Ελληνόφωνο Ξεναγό!

5 , 6 & 7 ημέρες

 

 

σας ενδιαφέρει;
fairways

Πώς άρχισαν όλα...

Το Fairways Club, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 από τον Γιώργο Έξαρχο και έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του τουρισμού και των ταξιδιών. Το κύριο αντικείμενο αρχικά ήταν τα επαγγελματικά ταξίδια σε κάθε τους μορφή με εξειδίκευση στη διοργάνωση αποστολών για διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια. Είναι επίσημα αδειοδοτημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και από την I.A.T.A (International Air Transport Association).

 

Η πορεία μας

Από την ίδρυσή του Fairways Club, στόχος της εταιρείας ήταν και είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς του τουρισμού με αποτέλεσμα η πρώτη επιλογή, τα επαγγελματικά ταξίδια & οι διεθνείς εκθέσεις, να το καθιερώσουν στην Ελληνική αγορά επί σειρά ετών. 

Η συνεχής ανοδική πορεία, έφερε το 1995 την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των ξενοδοχείων και των τουριστικών προιόντων της Air France με την εμπορική επωνυμία "bonjour" καθώς και τη βράβευση το 2003 από το αεροπορικό σχήμα Sky Team (Air France, Alitalia, KLM, Delta, CSA, Aeroflot κλπ) για τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στην Ελληνική αγορά.

Το 2005 δημιουργείται το πρώτο υποκατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων με στόχο την επιπλέον ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. 

Το 2006 το Fairways Club θέτει ως στόχο την υλοποίηση της διαδικτυακής επικοινωνίας με την εφαρμογή συστήματος on-line / real time πωλήσεων μέσω της ιστοσελίδας kane kratisi www.kanekratisi.gr ), κίνηση που αποτέλεσε και τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στο χώρο του e-commerce. Η εταιρεία βλέποντας στα επόμενα χρόνια τη διαρκή υποχώρηση της ποιότητας και την αναποτελεσματικότητα των on-line ταξιδιών, αποφάσισε το 2017 να αποσυρθεί από αυτή τη δραστηριότητα.

Οι προσωπικές ανησυχίες των ανθρώπων του Fairways και η ενασχόλησή τους με υπαίθριες δραστηριότητες, δημιουργούν το 2007 ένα νέο τμήμα, αυτό των ταξιδιών περιπέτειας, μοναδικό στην Ελλάδα, προσφέροντας ειδικά προγράμματα σε ανθρώπους που ασχολούνται με ιδιαίτερα σπορ όπως η πεζοπορία, η ορειβασία, η αναρρίχηση, το trail running, το canyoning, οι καταδύσεις, το rafting.

Σήμερα η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και εταιρικά ταξίδια σε κάθε τους μορφή, στη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως συνέδρια, ημερίδες, διημερίδες, στα “tailor-made” ταξίδια και στον εισερχόμενο τουρισμό στην περιοχή των Ιωαννίνων.

 

Οι άνθρωποι μας

Η ανάπτυξη του Fairways δεν θα υπήρχε εάν δεν υποστηριζόταν από τους ανθρώπους της. Η εταιρεία στηρίζεται απόλυτα σε αυτούς, τους εκπαιδεύει και τους επιμορφώνει καθιστώντας τους ενημερωμένους και σύγχρονους στα τουριστικά δρώμενα.

 

Οι στόχοι μας

Σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όραμα μας αποτελεί η συνεχής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μεσω νέων εργαλείων, να προσφέρουμε το ιδιαίτερο, το μοναδικό, το εξειδικευμένο σε όλα τα τουριστικά προϊόντα και να βρισκόμαστε πάντα με άποψη απέναντι στον οποιοδήποτε νεωτερισμό στον τουρισμό.   
 

Ποιοι είμαστε

       

   

   

επιστροφή