phone
(+30) 210 3250067
Ελληνικά
English
rss Travel consultants Adventure Follow us on Twitter

ΡΩΜΗ - ΝΑΠΟΛΗ - ΚΑΠΡΙ

18/07-22/08/2019

Πομπηία-Αμάλφι-Ποζιτάνο-Σορέντο-Τίβολι-Βατικανό
 
(7 ημέρες/6 νύχτες)
 
 

σας ενδιαφέρει;
fairways

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ

18/07-22/08/2019

Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βιέννη
 
(7 ημέρες/6 νύχτες)
 

σας ενδιαφέρει;
fairways

ΑΥΣΤΡΙΑ

18/07-22/08/2019

Βιέννη - Σάλτσμπουργκ
 
(7 ημέρες/6 νύχτες)

σας ενδιαφέρει;
fairways

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

23-13/08/2019

Βερολίνο, Δρέσδη, Λειψία
 
(7 ημέρες/6 νύχτες)

σας ενδιαφέρει;
fairways

Πώς άρχισαν όλα...

Το Fairways Club, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 από τον Γιώργο Έξαρχο και έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του τουρισμού και των ταξιδιών. Το κύριο αντικείμενο αρχικά ήταν τα επαγγελματικά ταξίδια σε κάθε τους μορφή με εξειδίκευση στη διοργάνωση αποστολών για διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια. Είναι επίσημα αδειοδοτημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και από την I.A.T.A (International Air Transport Association).

 

Η πορεία μας

Από την ίδρυσή του Fairways Club, στόχος της εταιρείας ήταν και είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς του τουρισμού με αποτέλεσμα η πρώτη επιλογή, τα επαγγελματικά ταξίδια & οι διεθνείς εκθέσεις, να το καθιερώσουν στην Ελληνική αγορά επί σειρά ετών. 

Η συνεχής ανοδική πορεία, έφερε το 1995 την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των ξενοδοχείων και των τουριστικών προιόντων της Air France με την εμπορική επωνυμία "bonjour" καθώς και τη βράβευση το 2003 από το αεροπορικό σχήμα Sky Team (Air France, Alitalia, KLM, Delta, CSA, Aeroflot κλπ) για τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στην Ελληνική αγορά.

Το 2005 δημιουργείται το πρώτο υποκατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων με στόχο την επιπλέον ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. 

Το 2006 το Fairways Club θέτει ως στόχο την υλοποίηση της διαδικτυακής επικοινωνίας με την εφαρμογή συστήματος on-line / real time πωλήσεων μέσω της ιστοσελίδας kane kratisi www.kanekratisi.gr ), κίνηση που αποτέλεσε και τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στο χώρο του e-commerce. Η εταιρεία βλέποντας στα επόμενα χρόνια τη διαρκή υποχώρηση της ποιότητας και την αναποτελεσματικότητα των on-line ταξιδιών, αποφάσισε το 2017 να αποσυρθεί από αυτή τη δραστηριότητα.

Οι προσωπικές ανησυχίες των ανθρώπων του Fairways και η ενασχόλησή τους με υπαίθριες δραστηριότητες, δημιουργούν το 2007 ένα νέο τμήμα, αυτό των ταξιδιών περιπέτειας, μοναδικό στην Ελλάδα, προσφέροντας ειδικά προγράμματα σε ανθρώπους που ασχολούνται με ιδιαίτερα σπορ όπως η πεζοπορία, η ορειβασία, η αναρρίχηση, το trail running, το canyoning, οι καταδύσεις, το rafting.

Σήμερα η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και εταιρικά ταξίδια σε κάθε τους μορφή, στη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως συνέδρια, ημερίδες, διημερίδες, στα “tailor-made” ταξίδια και στον εισερχόμενο τουρισμό στην περιοχή των Ιωαννίνων.

 

Οι άνθρωποι μας

Η ανάπτυξη του Fairways δεν θα υπήρχε εάν δεν υποστηριζόταν από τους ανθρώπους της. Η εταιρεία στηρίζεται απόλυτα σε αυτούς, τους εκπαιδεύει και τους επιμορφώνει καθιστώντας τους ενημερωμένους και σύγχρονους στα τουριστικά δρώμενα.

 

Οι στόχοι μας

Σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όραμα μας αποτελεί η συνεχής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μεσω νέων εργαλείων, να προσφέρουμε το ιδιαίτερο, το μοναδικό, το εξειδικευμένο σε όλα τα τουριστικά προϊόντα και να βρισκόμαστε πάντα με άποψη απέναντι στον οποιοδήποτε νεωτερισμό στον τουρισμό.   
 

Ποιοι είμαστε

       

   

   

επιστροφή